У Парижі пройшов Фестиваль хліба - Виставка хлібопекарської промисловості BAKERY Ukraine -
11-13 вересня 2018
 


У Парижі пройшов Фестиваль хліба

baget Такого запаху хліба Париж не відчував цілий рік. Змагання пекарів викликають неймовірний інтерес. Тісто для кращих ресторанів світу, виявляється, зберігають в печерах, а вода потрібна жива.

Час ікс. У повітрі відчутно аромат свіжоспеченого хліба і напруга. Пекарі вишикувалися в чергу. Кожен зі своїм ще гарячим багетом. Обирають найкращого в Парижі. Якість хліба вимірюють лінійкою, зважують, і тільки потім дегустують.

«Коли пробуєш відразу 50 багетів, стає очевидно, який краще просмажений, який краще за всіх хрумтить, який занадто пахне дріжджами, який недосіл або пересолений. Нескладно визначити, який з них кращий. Складно їх всіх за раз спробувати! »- зазначає шеф-кухар кухні Єлисейського палацу Гійом Гоме.

Багет треба оцінити за п'ятьма критеріями: аромат - хліб повинен пахнути пшеницею, а не грубкою, зовнішній вигляд - акуратний і золотистий, звук - мелодійний хрускіт скоринки, м'якоть - пориста чи як сир, і, нарешті, смак - абсолютна суб'єктивність. Про деталі пекарі сперечаються стільки, скільки сам багет існує. І вважають щорічний Фестиваль хліба хорошою можливістю, щоб посперечатися.

Пекарі признаються, що критерій хорошого хліба один - коли їси і не можеш зупинитися.

Джерело: https://www.1tv.ru/ 

 

 

Всі новини

 ІНФОРМАЦІЙНА ПІДТРИМКА

Як нас знайти:

 карта МВЦ 3 пав 

Місце проведення

Київ, Україна
Броварський проспект, 15 
Міжнародний виставковий центр

 

Генеральний забудовник

Експосервис

+38 044 277 8382

+38 044 277 8877

exposervice.ua

Организатор:

Керівник виставки

Вікторія

Крижанівська-Струкова

+38 050 411 4805 

відправити запит

 

© 1992 ACCO International Ltd. All rights reserved