10-12 вересня 2019
 


ДЕГУСТАЦІЙНИЙ КОНКУРС ХЛІБА, ХЛІБОБУЛОЧНИХ ТА БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ

16 травня 2018

НОМІНАЦІЇ КОНКУРСУ

  • Хліб житньо-пшеничний із зерновими добавками масою 0,5 - 1,0 кг
  • Булочні вироби плетені (в тому числі калачі) масою 0,5 - 1,0 кг
  • Здобні дріжджові булочні вироби з начинкою масою 0,1 - 0,3 кг
  • Сухарі здобні
  • Тістечка штучні або вагові

 

УМОВИ УЧАСТІ

Учасниками конкурсу можуть бути юридичні та фізичні особи, які виробляють вищезазначену продукцію і своєчасно надали заявку про участь у конкурсі та сплатили вартість участі. Зразки представляються в такій кількості:

  • хліб житньо-пшеничний заварний - 3 шт.;
  • хліб і хлібці з пшеничного борошна з натуральними добавками - 3 шт.;
  • з добні булочні вироби з начинкою (масою до 0,3 кг) - 1,5 кг;
  • тістечка в упаковці - 4 упаковки; торти бісквітні - 2 шт. 

Зразки повинні супроводжуватись накладною, посвідченнями про якість та стислими характеристиками виробу.Зразки з моменту отримання Організатором заміні або поверненню виробнику не підлягають

 

ВАРТІСТЬ УЧАСТІ 

  • Вартість участі одного зразка продукції  - 1200 грн.

Ціни наведені з урахуванням ПДВ.

Інформацію про кожного учасника дегустаційного конкурсу буде внесено до офіційного каталогу виставки.

Оплата за участь здійснюється в безготівковій формі банківським перерахуванням згідно з виставленим рахунком.

Просимо звернути увагу, що зразки продукції, щодо яких не надано повного пакету супровідних документів і відсутня 100% передоплата, до конкурсу не допускаються.

! Учасники конкурсу,  які беруть участь у виставці  Bakery Ukraine 2018 з окремим стендом - отримають додаткові знижки, а саме :

 знижку 50% на участь у дегустаційному конкурсі;

 знижку 7% -  як національний виробник,

 знижку 5% - якщо повна передплата  за стенд буде проведена до 11 червня 2018 року 

 

Заявка на конкурс

ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ

1. Оцінка якості представлених зразків здійснюється Спеціалізованою галузевою дегустаційною комісією «Укрхлібпрому» (СГДК) по оцінці якості хлібобулочних, борошняних кондитерських та макаронних виробів.

2. Дегустація є закритою і проводиться згідно з порядком, установленим «Положенням про СГДК».

3. Рахункова комісія визначає середньоарифметичний бал по кожному представленому виробу за номінаціями.

4. Переможцями визначаються вироби, які набрали найвищу кількість балів, і їх виробники нагороджуються дипломами, медалями (золото, срібло, бронза), Гран-прі.

5. Переможці конкурсу мають право використовувати нагороди в рекламних цілях.

Рішення комісії не підлягає зміні чи оскарженню.

Експерти-дегустатори, що входять до складу комісії, не зобов'язані коментувати результати дегустаційного конкурсу.

Головою дегустаційної комісії виступає Голова ради Об'єднання «Укрхлібпром» - Васильченко Олександр Миколайович, заступник Голови дегустаційної комісії - Директор Центральної виробничо-технологічної лабораторії «Укрхлібпрому» - Гуленко Любов Артемівна.

Місце проведення конкурсу: м. Київ, пр-т Перемоги 40-Б., ВЦ «АККО ІНТЕРНЕШНЛ».  

Нагородження переможців дегустаційного конкурсу відбудеться 11 вересня 2018року 

під час роботи виставки "BAKERY UKRAINE 2018"

за адресою: м. Київ, Броварський проспект, 15, Міжнародний Виставковий Центр, павільйон №3, Конференц-зал №14  

 

З питань участі звертайтесь:

Розпорядник конкурсу Кривоніс Олена

Тел.: (044) 456 3804; (044) 453 2500

           E-mailinternational@acco.kiev.ua            

 

 


  ІНФОРМАЦІЙНА ПІДТРИМКА

Як нас знайти:

 карта МВЦ 3 пав 

Місце проведення

Київ, Україна
Броварський проспект, 15 
Міжнародний виставковий центр

 

Генеральний забудовник

Експосервис

+38 044 277 8382

+38 044 277 8877

exposervice.ua

Организатор:

Керівник виставки

Вікторія

Крижанівська-Струкова

+38 050 411 4805 

відправити запит

 

© 1992 ACCO International Ltd. All rights reserved