11-13 вересня 2018
 


ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

 

11 вересня 2018

12 вересня 2018

13 вересня 2018

ДЕНЬ БАЗОВИХ ГАЛУЗЕЙ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ  ДЕНЬ СТАНДАРТИЗАЦІЇ ТА СЕРТИФИКАЦІЇ ДЕНЬ ІНДУСТРІЇ УПАКОВКИ И ДУАЛЬНОЇ  ОСВІТИ
     

11:00

10:00 - 12:30

10:00 - 14:00

Офіційне відкриття Всеукраїнського тижня  харчової промисловості 

 "Актуальні питання стандартизації та  якості продукції у харчовій промисловості" 

Перший національний форум

"Ресурсо- та енергозберігаючі  технології виробництва та пакування харчової продукції - як складові її конкурентоздатності "

7-а Міжнародна науково-практична конференція 

Місце проведення:

ЗОНА ОФІЦІЙНИХ ПОДІЙ

Місце проведення:

ВЕЛИКИЙ КОНФЕРЕНЦ-ЗАЛ №14

Місце проведення:

ВЕЛИКИЙ КОНФЕРЕНЦ-ЗАЛ №14

 Вхід вільний

 Організатори:

 Національний орган стандартизації ДП "УкрНДУЦ"

Організатори: 

Мінагропродполітики України, Національний університетхарчових технологій, Інститут продоволчих ресурсів НААН України

 

Вхід вільний

 Вхід вільний

10:30 - 12:30 

11:00 - 13:00

10:00 - 10:30

"Принципи формування системи контролю якості НАССР на харчових підприємствах. Спецодяг та прибиральний інвентар, що відповідає нормам НАССР"

Галузевий семінар

Частина І-а

"Принципи формування системи контролю якості НАССР на харчових підприємствах. Спецодяг та прибиральний інвентар, що відповідає нормам НАССР"

Галузевий семінар

Частина ІІ-а

 Нагородження переможців
19-го профессійного дегустаційного конкурсу кондитерської продукції

"Солдодкий Триумф"

Місце проведення:

МАЛИЙ КОНФЕРЕНЦ-ЗАЛ 

 Місце проведення:

МАЛИЙ КОНФЕРЕНЦ-ЗАЛ 

Нагородження переможців
19-го професійного конкурсу упаковки для кондитерсьької продукції

"Триумф Упаковки" 

 Організатор: Компанія "ФудПак"  Організатор: Компанія "ФудПак"  Організаторі:

Національний університет харчових технологій, Асоціація "Укркондпром", компанія "АККО Інтернешнл"

     

11:50

13:00 - 17:00

10:30 - 14:00

Нагородження переможців  Дегустаційного конкурсу хліба, хлібобулочних та борошнистих кондитерських виробів 

Практикум "Законодавчі аспекты впровадження системи якості HACCP на підприємствах зернової та переробної галузей"

"Досягнення та перспективи розвитку кондитерської галузі"

4-а Галузева науково-практична конференція 

Місце проведення:  

ЗОНА ОФІЦІЙНИХ ПОДІЙ

Місце проведення:

ВЕЛИКИЙ КОНФЕРЕНЦ-ЗАЛ №14

 Місце проведення:

МАЛИЙ КОНФЕРЕНЦ-ЗАЛ

Організатори:

Об'єднання "Укрхлебпром", компания "АККО Интернешнл" 

 Організатори:

Спілка "Борошномоли України", Науково-практичний журнал "Зберігання та переробка зерна" 

Організатори:

Національний університет харчових технологій, Асоціація "Укркондпром", компанія "АККО Інтернешнл"   

Вхід вільний Вхід вільний Вхід вільний   
     

13:00 - 16:00


12:00 

"Інноваційні технології у хлібопекарному виробництві"

2-а Науково-практична галузева конференція

 

Нагородження переможців конкурсу 

"Каравайні традиції України"

Місце проведення:

КОНФЕРЕНЦ-ЗАЛ №15 (другий поверх)

   Місце проведення:

ЗОНА ОФІЦІЙНИХ ПОДІЙ

Організатори: 
Національний університет харчових технологій, Об'єднанняе "Укрхлібпром", компанія "АККО Інтернешнл" 

   Організатори:

Об'єднання "Укрхлібпром", компанія "АККО Інтернешнл"

Вхіл вільний    

14:00 - 16:00

   
Презентація НОВОГО  четвертого виду шоколаду RUBY    

Місцепроведення:

ВЕЛИКИЙ КОНФЕРЕНЦ-ЗАЛ №14

   
 ОрганІзатор: компанІя Best Way Foods     
Вхід по запрошенням    
     

 

   

 

 

 

 


 ІНФОРМАЦІЙНА ПІДТРИМКА

Як нас знайти:

 карта МВЦ 3 пав 

Місце проведення

Київ, Україна
Броварський проспект, 15 
Міжнародний виставковий центр

 

Генеральний забудовник

Експосервис

+38 044 277 8382

+38 044 277 8877

exposervice.ua

Организатор:

Керівник виставки

Вікторія

Крижанівська-Струкова

+38 050 411 4805 

відправити запит

 

© 1992 ACCO International Ltd. All rights reserved